سلاله زهرا

  • خانه 
  • ورود 
  • تماس  

آشپزی

03 آبان 1393 توسط سلاله زهرا

پخت يک قيمه نذرى خوشمزه

طرز تهیه قیمه نذری , پخت خورش قیمه نذری


اگر نذر كرده‌اید امسال در یكی از روزهای عزاداری، خورش قیمه بپزید ولی نمی‌دانید چه كنید تا خورشی خوشمزه و جاافتاده از كار درآید، مراحل طرز تهیه آن را با دقت انجام دهید.

خیالتان هم راحت باشد كه این خورش قیمه حتی از خورش‌های همیشگی شما لذیذتر و جاافتاده‌تر خواهد بود.البته مواد لازم زیر برای 8 نفر ارائه شده است. شما باتوجه به تعداد نفرات موردنظر برای نذری، این میزان را افزایش دهید.

مواد لازم :

گوشت قیمه‌ای 300 گرم
لپه 2 پیمانه
پیاز بزرگ یك عدد
لیمو عمانی 10 عدد
زعفران ساییده‌شده یك قاشق چای‌خوری سرخالی
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپ‌خوری سرپر
پودر دارچین یك قاشق چای‌خوری سرخالی
زردچوبه یك قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط 4 عدد


طرز تهیه :
1 - ابتدا لپه را در كاسه‌ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبكشی كنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست كنده و به‌صورت خلالی خرد كنید.

2 - داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یك قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه كنید و هم بزنید.

3 - تكه‌های گوشت را به پیازداغ اضافه كنید و روی حرارت مرتب هم‌بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمك هم اضافه كنید.

نكته: علت تفت‌دادن لپه این است كه پس از اضافه‌كردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.

4 - بعد از حدود 3 تا 4 دقیقه، از تفت‌دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود 2 پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه كنید و بگذارید روی حرارت كم اجاق‌گاز بپزد. بعد از اینكه مواد چند جوش زد، پودر زعفران كه قبلا در مقداری آب جوش حل كرده بودید را به مواد اضافه كنید.

نكته: برای اینكه لپه و گوشت خوشرنگ‌تر شوند، همان زمانی كه لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه كردید، محلول زعفرانی را نیز می‌توانید بیفزایید.

5 - در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی‌ها را شسته و در كاسه‌ای حاوی آب جوش كمی خیس كنید.سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد كنید و در خورش بریزید. حالا حدود 2 ساعت صبر كنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق‌گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب‌زمینی‌ها را هم پوست كنده و پس از خلالی‌كردن در روغن سرخ كنید.

6 - در یك ظرف فلزی جداگانه، رب را در كمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه كنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می‌كند. بعد از حدود یك ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب‌زمینی سرخ كرده تزئین كنید.

نكته 1: باتوجه به اینكه رب گوجه‌فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه كنید.

نكته 2: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه كنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره‌شدن رنگ خورش می‌شود.

نكته 3: به جای سیب‌زمینی سرخ‌كرده، از چیپس خلالی نیز می‌توانید استفاده كنید.

منبع : www.noorportal.net

 نظر دهید »

خانه داری

30 مهر 1393 توسط سلاله زهرا

 

ریزه کاری هایی مهم برای  خانم  های  کد بانو

ریزه کاری هایی مهم برای خانم کدبانو


۱ روغن کمکی
پیش از سرخ کردن میگو و ماهی درون ماهیتابه از داغ شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف می شود.


۲ گوجه در آب
اگر در خانه گوجه فرنگی ای دارید که نرم و پلاسیده شده، بهترین کار برای بانشاط کردن آن این است که به مدت ۱۰ ساعت گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید.


۳ بازگشت
اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتیرشته های آن به هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند. سپس آن را آبکشی کنید.


۴ سرکه ضد شیرینی
اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود.


۵ نان اره ای
برای بریدن نان بهتر است از کارد اره ای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید.


۶ در تاریکی
برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها آنها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت قرار دهید.


۷ هویج ضد بو
افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویجرا با کمک کارد حلقه حلقه کنند.


۸ پیاز دربرنج
برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد.


۹ کیک شکری
اگر در خانه کیک می پزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل می شوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک می کند تا کیک به ته ظرف نچسبد.


۱۰ نرم کننده پر فایده
بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتونخوراکی بدون بو و سرکه قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد.


۱۱ موزآلومینیومی
یکی از بهترین روش های نگهداری درازمدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه ای یخچال قرار دهید.


۱۲ لیموترش روی دستان شما
گاهی ممکن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و کار داشته باشید. در این حالت دستتان به بوی پیاز آغشته می شود. برای از بین بردن این بو کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید.

 

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

سلاله زهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • شهدا
  • گوناگون
  • اجتماعی
    • خانه داری
    • کودک
  • روانشناسی
  • دین واندیشه
  • طب وتندرستی
  • شعر

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

ساعت

ساعت فلش

اوقات شرعی

ابزار نمایش اوقات شرعی

ذکرایام هفته

ذکر روزهای هفته

حدیث

حدیث موضوعی

بازدید

آمارگیر وبلاگ

صلوات شمار

دریافت کد صلوات شمار

تقویم شمسی

تقویم

آخرین نظرات

  • رحیمی  
    • محدثه بروجرد
    در چگونه برای امتحان درس بخوانیم؟
  • بحرکاظمي  
    • مدرسه علميـه الزهراءکلاردشت
    در چگونه برای امتحان درس بخوانیم؟
  • http://sf1170.blogfa.com در معرفی دمنوش هایی برای فصل زمستان
  • http://sf1170.blogfa.com در معرفی دمنوش هایی برای فصل زمستان
  • حسین در معرفی دمنوش هایی برای فصل زمستان
  • مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع)  
    • مدرسه علميه امام حسن مجتبي (ع) تهران
    در سالم ترین وکم چرب ترین گوشت دربین سایرگوشت ها؟
  • مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع)  
    • مدرسه علميه امام حسن مجتبي (ع) تهران
    در امان ازدل امام حسن(ع)
  • حریم یار  
    • رهپویان ولایت
    • منتطران ظهور
    در آیت‌الله خامنه‌ای نعمت بسیار بزرگی برای مسلمانان هستند/ ماجرای دختری که سه روز بود مرده بود
  • مادری از خطه خلیج فارس  
    • با افتخار مادر چهار فرزند هستم
    در آیت‌الله خامنه‌ای نعمت بسیار بزرگی برای مسلمانان هستند/ ماجرای دختری که سه روز بود مرده بود
  • سلاله زهرا  
    • سلاله زهرا
    در ۱۵ توصیه‌ مرحوم دولابی برای سبک‌زندگی
  • محمدی  
    • من انقلابیم
    در ۱۵ توصیه‌ مرحوم دولابی برای سبک‌زندگی
  • کبوتر حرم  
    • کبوتر حرم
    در فرقه بهائیت
  • حسین در سالم ترین وکم چرب ترین گوشت دربین سایرگوشت ها؟
  • حسین در امان ازدل امام حسن(ع)
  • موسوي  
    • وبلاگ پژوهشی سطح2( مدرسه علمیه الزهرا(س)- دزفول)
    در حضرت زینب(سلام الله علیها)
  • سلاله زهرا  
    • سلاله زهرا
    در فرقه بهائیت
  • سربند  
    • صدرا
    • صدرا2
    • صدرا4
    • صدرا3
    • آوای قلم
    در حضرت زینب(سلام الله علیها)
  • ربیع الانام  
    • « ربیع الانام »
    در کودک وآموزش
  • طلبه زینبیه  
    • زینبیه کرج(سطح 2)
    در یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
  • رحیمی  
    • محدثه بروجرد
    در یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس